ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ: Κήρυξη στάσεων εργασίας

Posted: Μαρτίου 12, 2018 in ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3/2018

 

Συνάδελφοι ,

 

Όπως γνωρίζετε το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ώρα 13:00 και στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα και ώρα απαιτώντας μαζικούς μόνιμους διορισμούς.

 

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας σε συντονισμό με τις ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης συμμετέχει, την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ώρα 13:00 μμ  στην κινητοποίηση στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

 

Για την ίδια αυτή μέρα, Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για τις τρείς τελευταίες ώρες του ωραρίου (11:00 – 14:00) και το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ημαθίας κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας από τις 08:00 πμ έως τις 11:00 πμ.

 

Διευκρινίζουμε ότι οι πιο πάνω στάσεις εργασίας αφορούν και τα σχολεία που λειτουργούν σε εσπερινή βάρδια. Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει στάση εργασίας από τις 18:00 έως τις 21:00 και η ΕΛΜΕ Ημαθίας κηρύσσει στάση εργασίας από τις 21:00 έως και τη λήξη του ωραρίου.

 

Για τη μετάβαση προς και από τη Θεσσαλονίκη η ΕΛΜΕ Ημαθίας προτίθεται να δρομολογήσει λεωφορείο σε περίπτωση που συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό βεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΛΜΕ Ημαθίας elmeimathias@gmail.com

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s