ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ: Οδηγίες συμπλήρωσης συνημμένου πίνακα για τη λήψη Βεβαίωσης συνδρομής και e-Αίτηση στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ για έκδοση κάρτας εισόδου σε στρατιωτικά πρατήρια.

Posted: Ιουνίου 10, 2019 in ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

Συνάδελφοι,
σχετικά με την βεβαίωση που απαιτείται για την ηλεκτρονική αίτησή σας στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ σας ενημερώνουμε ότι :
1. Δικαίωμα λήψης της βεβαίωσης έχουν όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2019 (δηλ. είτε έχουν ψηφίσει τον Δεκέμβριο του 2018, είτε τον Μάιο του 2019, είτε πληρώνουν την συνδρομή τους μέσω μισθοδοσίας).

2. Όσοι δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και επιθυμούν να λάβουν τη σχετική βεβαίωση, θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν τη συνδρομή τους στον ταμία της ΕΛΜΕ.

3. Η βεβαίωση θα σας αποσταλεί στο σχολείο σας σε έντυπη μορφή.

4. Σε κάθε σχολείο οι συνάδελφοι, που επιθυμούν τη βεβαίωση, θα καταχωρήσουν τα στοιχεία που ζητούνται στον συνημμένο πίνακα που σας αποστέλλουμε. Αν απαιτούνται και επιπλέον γραμμές στον πίνακα μπορείτε να τις προσθέσετε.

5. Κατόπιν θα αποσταλεί από την ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου σας ο εν λόγω πίνακας ως συνημμένο αρχείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ Ημαθίας :
elmeimathias@gmail.com ώστε να προβούμε στην εκτύπωση των βεβαιώσεων ανά σχολική μονάδα. Στο θέμα του μηνύματος γράψτε το όνομα του σχολείου σας και «Βεβαίωση συνδρομής».

6. Όσοι είναι Αναπληρωτές, λόγω μη ύπαρξης Αριθμού Μητρώου (Α.Μ), στην σχετική στήλη του πίνακα θα γράψουν τη λέξη «Αναπληρωτής».

7. Στη στήλη «Σχολείο υπηρέτησης» γράψτε το σχολείο στο οποίο συμπληρώνετε τον πίνακα και στο οποίο θα σας στείλουμε τη βεβαίωση.

8. Όλα τα παραπάνω γίνονται ώστε να εκτυπωθούν γρήγορα και αυτοματοποιημένα οι σχετικές βεβαιώσεις οι οποίες πιθανόν να είναι εκατοντάδες. Να αποστείλετε άμεσα τον πίνακα και το αργότερο έως τις 18-06-2019.

Πληροφορίες για την ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ και την κάρτα εισόδου στα πρατήρια:
1. Στην e-αίτηση και στο πεδίο «Αριθμός Μητρώου» οι Αναπληρωτές δεν συμπληρώνουν τίποτε.

2. Τα πρατήρια που μπορούμε να κάνουμε αγορές είναι όλα όσα αναφέρονται στον σχετικό κατάλογο που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ.

3. Τη Βεβαίωση της ΕΛΜΕ μπορείτε να “σκανάρετε” ή να φωτογραφήσετε σε μορφή pdf ή μορφή jpeg και κατόπιν να την «ανεβάσετε» στην ηλεκτρονική σας αίτηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s